Access Consciousness

Wat is Acces Consciousness?

Dat vroeg ik me ook af begin 2016. In die periode stond ik al een tijd onder hoge stress en had ik migraine toen ik een zogenaamde Access Bars sessie onderging. Tijdens deze sessie verdween niet alleen mijn migraine, mijn hoofd was heerlijk rustig en “leeg”. Ik voelde me licht en vol liefde! Ik was een paar inzichten rijker over mijn situatie waar ik  in vast was gelopen. Ik wist weer verder te gaan op mijn pad! Dit bleek nog maar 1 van de vele bodyprocesses die onderdeel uitmaken van Access Consciousness. Naast de bodyprocesses zijn er ook vele verbale processen beschikbaar die “tools”  worden genoemd. Acces hanteert “Include everything and judge nothing”. Kort gezegd: accepteer alles dat bestaat en blijf weg van oordeel. Veroordeel zo ook jezelf niet!

Hier een impressie van een Energetic Synthesis of Being Class waar ik bij was in mei 2017 in Parijs.

Access leert je dat je altijd keuzes hebt. Altijd! En zelfs meerdere! En dat je ook altijd terug kunt komen op je keuze en een andere kan maken die beter voor je werkt. Het lijkt simpel, maar op sommige momenten waar we vast zitten door onze (vaak belemmerende) overtuigingen, aannames, beloftes, oordelen, conclusies, angsten, kortom: ons tekort aan BEWUSTZIJN op dat moment over dat onderwerp, weten we toch geen weg in te slaan. Terwijl de keuzes voor onze voeten liggen!

Access Consciousness gaat over dat jij weer dichter bij jouw BEWUSTZIJN kan komen. Bij jouw WETEN. Acces Consciousness heeft honderden tools om allerlei aannames, overtuigingen en angsten die jou weerhouden jezelf volledig te aanvaarden en te ZIEN in je volle GLORIE, uit de weg te ruimen. En het mooie is: ik als Bars Facilitator en een Bodyprocess Practitioner heb de EER dit bij jou te mogen en kunnen faciliteren! Als je dit kiest!

Wat als jij vandaag voor jezelf kiest? Het beste van jezelf hier gaat manifesteren? Hoe ziet niet alleen jouw wereld er dan over 5 jaar uit, maar de hele planeet als iedereen dat deed?

Of je nu wel of niet tevreden bent met je huidige gekozen realiteit: wat is er allemaal nog meer mogelijk wat je nog niet hebt gekozen? Welk bewustzijn, welke energie kan jij met jouw lichaam zijn voor jezelf, je naasten, deze planeet?

 

Interesse in meer info of een sessie?  Ik wil graag meer info Ik wil graag boeken !