Over mij

foto: Marius Ris Hill Lambers

Welkom en dank voor je bezoek aan mijn website! Ik ben Peter Moerkens. Bij het schrijven van de tekst ben ik net 44 jaar geworden (oktober 2017) en heb ik ongeveer 8 maanden geleden de magie van de geboorte van mijn zoontje mogen meemaken. Hoeveel keuzes zijn er door hoeveel mensen gemaakt waardoor op een exact moment het ontstaan van dit nieuwe leven werd gecreëerd? Welke kracht, energie, licht, ruimte en informatie maakt dat wij bestaan? En waarom / waarvoor? Een zoektocht die we allemaal op deze prachtige planeet uitvoeren, toch? Wat is mijn doel? Hoe kan ik het beste van mezelf neerzetten? Inmiddels is het mij duidelijk dat het niet meer hoeft te zijn dan het volgen van je hart en intuïtie. Wat een stuk simpeler klinkt dan het voor mij is geweest! Voor mij is dit is een continu-proces, een ontdekkingsreis naar mijn BEWUSTZIJN en alle mogelijkheden die daarin opgeslagen liggen! Een aantal jaren geleden zat ik echt vast en vond ik dat ik te weinig bewustzijn had op wat er in mijn leven gebeurde. Ik vroeg me af waarom er dingen gebeurde waar ik niet om gevraagd had. Of had ik er om de een of andere reden toch om gevraagd? Hoe kon ik de situatie veranderen? Die realiteit? Mezelf veranderen? Moest ik wel veranderen? Het lukte me niet de juiste antwoorden te vinden; ik leek er geen controle op te hebben. Inmiddels heb ik de nodige research gedaan. Ik heb zeer dynamisch ondervonden dat diverse modaliteiten zoals Reiki, Access Consciousness® en The Reconnection® krachtige tools zijn die, door contact te maken met het zogenaamde Zero Point Field, licht, informatie en energie voor je beschikbaar maken waarmee je dichter tot je bewustzijn wordt gebracht. Ik heb ervaren tijdens sessies dat je tot inzichten komt en je als het ware in je volle kracht wordt gebracht om je leven vorm te geven zoals dat het beste bij je past. Om op dat moment een volgende stap te kunnen zetten, waar je eerst vastliep. En ow wat is de Wet van Aantrekkingskracht een belangrijke! Een wet die ik ONBEWUST en juist op de VERKEERDE manier toepaste. Door te focussen op het probleem creëerde ik mijn realiteit opnieuw en opnieuw en opnieuw…..  

Dit heeft zo mijn wereld veranderd dat ik dit graag wil delen en iedereen er graag mee in contact breng! Om dit waar te maken ben ik Kies en Creëer ! (officieel: kiesencreeer.nl) begonnen. Mijn eigen praktijk in BEWUSTZIJNSBEVORDERING. Hierbij faciliteer ik dat jij in contact komt met het Zero Point Field en zodoende met voor jouw bedoelde informatie, licht en energie. Ter bevordering van jouw bewustzijn over hoe jij je leven kunt creëren, in gezondheid en geluk! Dit kan ik op diverse manieren doen waarover ik je graag meer vertel op de andere pagina’s, zie onderstaande links.

Anno 2019 ben ik bezig met mijn online coachingsprogramma die medio oktober live zal gaan, zal ik de opleiding Effortless Coach (NOBCO erkend) afronden en orienteer ik me op een Access Bars opvoedingsprogramma voor ouders en het primair onderwijs.

Get your bars run !  Bodyprocesses Reconnective Healing

En via deze pagina kom je op een leuk artikel van Tijn Ouber over het Zero Point Field.