Tarieven

De tarieven voor classes zijn inclusief btw. De tarieven voor een op een sessies zijn exclusief btw. Zie de algemene voorwaarden en disclaimer voor meer informatie. Alle sessies zijn inclusief voor- en nagesprek en naar behoefte antwoorden op vragen daags / enkele weken na de sessie. Ook kunnen sessies naar wens worden opgenomen. Handige tools en acties die uit de sessie naar voren komen voor jou, krijg je per mail achter toegestuurd. 

Intake en nazorg

Een intake is altijd gratis. Bij eerste Access Consciousness Bars-sessie, Access Consciousness Bodyproces of Reconnective Healing,  reserveer ik dan minimaal 90 min (je betaalt dan voor 60min). Na de sessie bespreken we welke vragen je hebt en maken we naar behoefte een vervolgafspraak. In het geval van Access krijg je de voor jou handige tools mee om mee te werken de komende tijd tot we elkaar weer zien. Vragen die na de sessies nog opkomen beantwoord ik graag!

Uurtarief alle sessies:  €75 (ex btw)

Sessies kunnen variëren in lengte naar gelang de behoefte van jou wezen om los te laten op bepaalde thema’s. Jij bepaalt dus. Een sessie duurt minimaal 60 minuten en maximaal 90 minuten (inclusief voor- en nagesprek en vragen daags na de sessie).

Tot 31-12-2019 is er de actie: kennismakingssessie à 45 min voor €25

Access Bars Class: €300 / €150 / gratis

Een Access Bars Class duurt 1 dag. De uitgangspunten van Access Consciousness worden aan je uitgelegd en je leert de 32 punten die op het hoofd zitten ” te runnen”. Je ontvangt die dag 2x een Bars-sessie van een medecursist én je geeft 2 sessies. De prijzen zijn wereldwijd vastgesteld. Volwassen betalen voor de eerste keer € 300 en voor een volgende class € 150. Kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis deelnemen. Kinderen van 16 en 17 jaar betalen € 150.

Access Energetic Facelift Class: €260 / €130 / gratis

Een Access Energetic Facelift Class duurt 1 dag. De belangrijkste uitgangspunten van Access Consciousness worden aan je uitgelegd en je leert met oefensessies hoe dit proces te geven aan een ander. Je ontvangt die dag 2x een sessie van een medecursist én je geeft 2 sessies. De prijzen zijn wereldwijd vastgesteld. Volwassen betalen voor de eerste keer € 260 en voor een volgende class € 130. Kinderen tot en met 15 jaar mogen gratis deelnemen. Kinderen van 16 en 17 jaar betalen € 150. 

Reconnection Healing €75 (ex btw)

Een Reconnective Healing-sessie wordt maximaal 3 keer achter elkaar gegeven. Je heb t maximaal 3 sessies nodig om alle voor jou relevante info te ontvangen waar je dan mee verder kunt in je proces. Een sessie duurt maximaal 60min.  De eerste keer ca 90 min ivm de intake en evaluatie.

Speciale “The Reconnection” sessie: deze sessie zorgt ervoor dat je uitgelijnd wordt met het universele energieveld. Je komt weer volledig in contact te staan met het universum. We volgen hierbij de meridianen. Dit wordt in 2 sessies gedaan waar 1 tot 2 nachten tussen zitten. 

Vastgestelde prijs (wereldwijd): € 333,- (incl btw!)

Access Consciousness Kids: 45 minuten (inclusief voor- en nagesprek): € 45,-

Ook kinderen zijn gebaat bij Access Consciousness Bars en Bodyprocesses. Het kan helpen bij school doordat de sessies een verbetering van de concentratie, de nachtrust en weerbaarheid kunnen bewerkstelligen. Ook is gemeld dat het verbeteringen geeft bij ADHD/ADD en soortgelijke neurobiologische afwijkingen. Voor de wat jongere kinderen tot 12 jaar kan een aangepaste sessie van 30 minuten gegeven worden. Ik heb stripboeken liggen en tekenspullen. Dat kan ook goed gecombineerd worden tijdens een sessie.

Bars bij fysieke en/of verstandelijk beperkte mensen zoals down syndroom en autisme:

Ook voor mensen met een fysieke en/of verstandelijke beperking zijn er mooie resultaten geboekt met Acces Bars en lichaamsprocessen. Ook weer meer rust bijvoorbeeld. Hier een filmpje over de ervaringen van diverse mensen onder diverse omstandigheden en hoe bars hun leven veranderde: resultaten met Acces Bars In overleg kijken we naar duur en kosten van een sessie.

Op locatie:

In overleg kan de sessie ook op locatie plaatsvinden. Ik breng € 0,19/km in rekening en afhankelijk van de reistijd ook een starttarief. Daarnaast gelden de tarieven zoals hier aangegeven.

Op afstand:

Sessies kunnen ook op afstand gegeven worden. Dit werkt even goed, zo niet nog beter. Dit omdat er dan nog meer gebruik wordt gemaakt van het energieveld (Zero Point Field). Dezelfde tarieven zijn van toepassing.

Online/telefonische Acces Clearings: ca. 20 minuten à € 25.

In overleg kan er additioneel consult gegeven worden via telefoon of online via Zoom of Skype. Bijvoorbeeld bij Access kan op 1 onderwerp een Clearing worden gegeven. 

Opname van de sessie:

Op verzoek kan ik de Access-sessie opnemen zodat zogenaamde clearings na geluisterd kunnen worden. Hoe vaker je een clearing afspeelt hoe dynamischer de shift die je kunt maken op een thema. Opnames worden eenmalig verstrekt en niet bewaard in verband met jouw privacy.

Voor meer informatie en boekingen:

Ik wil graag meer info

Hieronder nog een filmpje waarin neurowetenschapper dr. Jeffrey L. Fannin het effect van Bars op de hersenen meet (“It blew me away, and i takes a lot to blow me away since I’ve seen a lot brains..!” ):

Acces Bars gemeten door dr. Jeffrey L. Fannin